Voor wie?

Voor wie is groepsaccommodatie Nieuwkarspel?
Het Huis

Het grote huis is prachtig ontworpen en leuk ingericht. Nieuwkarspel heeft drie aan elkaar geschakelde verblijfsruimten en twee open keukens. De acht slaapkamers hebben elk een eigen badkamer. Twee zijn op de begane grond. De andere slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Er zijn twee trappen binnen en één buiten, er is geen lift.

 

Vooral voor Groepen

Groepsaccommodatie Nieuwkarspel is er speciaal voor groepen tot 32 personen (verblijf en overnachting), uitbreidbaar naar 40. Afhankelijk van het gewenste comfortniveau, kunnen groepen van uiteenlopende grootte deze perfecte locatie ervaren. U slaapt afhankelijk van de groepsgrootte alleen op een kamer of met 2, 3, 4, 5 of 6 personen per slaapkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

De extra slaapzaal heeft geen eigen sanitair. Deze kunt u bijhuren, bijvoorbeeld omdat uw groep groter is dan 32 personen, of omdat u een extra kamer nodig heeft.

  • de drie verblijfsruimten beneden zijn ruim, comfortabel en licht. Het uitzicht op het polderlandschap is geweldig.
  • de keukens zijn modern en goed ingericht.
  • de slaapkamers – 2 beneden en 6 boven – hebben goede bedden en elk een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. De benedenslaapkamers hebben daarnaast een ligbad.

De geweldige buitenruimte valt meteen op! Wij horen van onze gasten dat je dat niet bij heel veel accommodaties hebt: 4000 meter grasvelden en heel wat overdekte terrassen, in totaal zo’n 120m2. Bij elke zon wel een zonnige hoek, bij elke wind wel een windvrije hoek!

 

Groepen vrienden, collega’s of familie

Het meest wordt Groepsaccommodatie Nieuwkarspel bezocht door families en vriendengroepen. Zij gaan sinds enkele jaren of al sinds vele jaren met elkaar één weekend per jaar of per twee jaar op stap. Onze gasten hebben allemaal zo hun eigen wijze van samen zijn. Eén ding hebben ze gemeen: allemaal supertevreden over hun verblijf op groepsaccommodatie Nieuwkarspel.

Enkele reacties willen we hier graag aanhalen
”Wat hebben we hier lekker geslapen.”
”Wat is het hier mooi ingericht, precies de goeie kleurenmatch!”
”Oh, het ruikt hier nog helemaal lekker nieuw.”
”Mmm, nog een trap, als ik maar niet verdwaal in dit mooie huis.”
”Wat hebben we genoten tijdens de rondvaart.”
”We waren zó aan het strand op onze fietsen.”
”Heerlijk dat je niet na één maaltijd al zonder borden zit.”

 

Toegankelijk voor mindervaliden

De hele benedenverdieping is drempelloos en ook de doorgangen van binnen naar buiten (7 in totaal) zijn te nemen met een rolstoel of rollator. Eén van de beneden-slaapkamers heeft een rolstoelvriendelijke badkamer en desgewenst een douchestoel.

 

Aantrekkelijk voor zorggroepen en zorgvakanties

Al een aantal groepen bewoners van zorgboerderijen genoten van onze accommodatie. Ook waren er al enkele respijtzorgvakanties.

 

Zakelijk verblijf

Wij ontvingen al heel wat bedrijven. Zij kwamen voor een cursus, een heidag, bezonnen zich op hun bedrijfsvoering, dachten na over de verkoopcijfers, oefenden met acteurs stressgevoelige situaties. Ook waren er bedrijven die met zijn allen een goed jaar vierden.
Sommigen vonden het prima om met meer collega’s op één kamer te slapen voor een nachtje. Anderen kozen voor verblijf met 1 of 2 collega’s op de kamer. De keuze is aan u!

 

Zelfverzorging

De meeste groepen kiezen voor zelfverzorging. Daar is groepsaccommodatie Nieuwkarspel dan ook helemaal op ingesteld.

 

Catering

Wilt u uw groep geheel of gedeeltelijk verzorgd onderbrengen op Nieuwkarspel? Dat kan ook.  Informeer naar de mogelijkheden!  Wij kennen met verschillende cateringbedrijven. Maar u kunt ook zelf een cateraar zoeken.